Nyheder i Kennel Michno samt resultater
og oplevelser m.v. for alle "vores" Michno-hunde

01.07.18 - Hvalpe efter Skabermølle's Golf og Michnos Friend Chandler Bing

Fine, fine hvalpe efter Blackie og Zacho - (8 uger den 26. august 2018)
- kontakt Allan Andersen på tlf. 2910 0193

(NB: Alle hvalpene er solgt)

18.06.18 - Hvalpe efter Labstratego Moonbeam og Michnos Friend Chandler Bing

Se de dejligste hvalpe efter Beame og Zacho her (8 uger den 13. august 2018)
- kontakt Henning Laursen på tlf. 2332 2593

09.04.18 - Hvalpe efter Trompeterbakkens Zigga og Michnos Friend Chandler Bing

Se de herlige hvalpe efter Zigga og Zacho her (8 uger den 4. juni 2018)
- kontakt Pernille eller Lars Beck Jensen på tlf. 7258 1138 / 2446 9447
(NB: Alle hvalpene er solgt)

12.02.18 - Hvalpe efter Labfirestone Saffron og Michnos Friend Chandler Bing

Se de skønne hvalpe efter Yucca og Zacho her (8 uger den 9. april 2018)
- kontakt Astrid Silleborg på tlf. 3033 3796 
(NB: Alle hvalpene er solgt)

28.04.16 - Tiden ikke bare går - den FLYVER

- hvalpebilleder uge 7 + 8


Ja, tiden flyver af sted, og i særdeleshed når man har hjemmet fyldt op med de dejligste hundehvalpe (+ de voksne hunde, selvfølgelig). Der er sjældent hverken tid eller lyst til at sidde ved computeren og opdatere hjemmeside.
Men nu er alle hvalpene efter Drina og Pirate flyttet hjemmefra. Der er virkelig stille her. Det er altid med blandede følelser, når hvalpene flytter. Det er så trist at skulle sige farvel til dem, men samtidig trænger de til at komme videre i livet, de trænger til hver især at have deres helt egen familie, der kan give dem meget mere, end vi kan, når vi har en hel flok at holde øje med.
Alle hvalpene er flyttet til gode og kærlige folk, hvor de vil vokse op og være elsket og værdsat. Det glæder os utrolig meget :o)

31.03.16 - Som tiden går ...

Pyha, tiden går alt for stærkt, hvalpene fylder 6 uger nu - hvalpebilleder uge 6


Og så er Lars og Zacho lettet mod Belgien i dag for at repræsentere de rød/hvide farver i weekenden ved en IWT. Herfra ønsker vi alle de 9 danske deltagere et kæmpestort knæk og bræk.

24.03.16 - En DEJLIG dag

I dag fylder hvalpene 5 uger - og i dag har deres far, Pirate, været på prøve i Norge, og det med så superflot et resultat, at han nu også kan kalde sig Norsk Jagtchampion. Et kæmpestort TILLYKKE til Lena Almstedt og SEJCH NOJCH Searover Pims Pirate. 
Hvalpebilleder uge 5

18.03.16 - Lidt flere billeder af hvalpene, der vokser med lynets hast

Se billeder af hvalpene her - uge 3 og uge 4

14.03.16 - Jeg er HÅBLØST bagud - men nu er der lidt flere billeder af hvalpene

24.02.16 - Så er de fine hvalpe NÆSTEN en uge gamle

18.02.16 - 6 supersøde hvalpe

Drina fødte tidligt torsdag morgen 6 fine hvalpe. Alt gik godt og lige efter bogen. Ingen problemer overhovedet, og efter 3 timer lå der sammen med Drina 6 flotte hvalpe i hvalpekassen:
3 sorte piger
1 gul pige
1 sort han
1 gul han

..... skal nok snart få lagt nogle billeder af hvalpene ud :o)

Se mere  om hvalpekuldet her.

26.01.16 - Drina er nu tydeligt drægtig

Det har været nogle spændende uger, siden vi var i Sverige hos Pirat - men nu er der ingen tvivl længere, Drina er begyndt at lægge sig lidt ud henover ribbenene og er tydeligvis drægtig ... og så driller hun os (som vanligt, når hun er drægtig) ved at nægte at spise noget som helst. For hulen i luften så kræsen, hun bliver. INGENTING dur, pånær lige søsters hjemmekogte hamburgerryg, som hun guffer i sig med velbehag. Nu er 5 forskellige slags hundefoder konsekvent blevet afvist - det er ikke nemt med sådan en værre primadonna :-)   Se mere  om de kommende hvalpe her.

12.01.16 - Vi har fået ny hjemmeside

HIP HIP HURRA så er vores nye hjemmeside oppe at køre. NÆSTEN.

TUSIND TAK til niece Mathilde, der har været den kreative mester.

Vi håber, I vil tage godt imod siden og bære over med os, indtil vi får den fuldt opdateret. 

20.12.15 - Kennel Michno drager til Sverige

Vi har været en tur i Stockholm, hvor Drina og hendes udvalgte Pirat har haft tre vellykkede parringer. Se mere her 

Så er der flere billeder af hvalpene på hvalpesiden. Kig dem her!

Så er der flere hvalpebilleder. Kig dem her!

14.06.14 - Fire Michno-hunde har været "i ilden" i dag

Michnos Kite Bonelli - Tequila - først af Klaus Filt har bestået working test i Åben klasse.
Michnos Kuota Kharma of Co. - Kahlua - ført af Mai-Britt Filt har bestået working test i Begynderklasse og blev tilmed dagens 8. vinder (ud af 51 hunde i klassen).
Michnos Friend Joey Tribbiani ført af Kristian Olesen har fået 1. præmie i Åben klasse på B-prøve i Norge.
Michnos Friend Monica Geller ført af Ole Meinert har bestået working test i Vinderklasse og blev tilmed dagens 2. vinder.
Vi ønsker jer alle 4 og jeres hunde et stort TILLYKKE. Sikke en dejlig dag :o)))
 
Og så har vi lige fået lagt lidt flere hvalpebilleder på hvalpesiden. Kig dem her!

Region Nordjylland deltog og blev utrolig flot dagens sølvvinder med følgende 4 ekvipager:

DKBRCH NOJCH Michnos Izar ført af Kristian Olesen

Thirsgaards I Caught Fire ført af Holger Davidsen

Azumi ført af Fin Mikkelsen

Lærkeredens Sejer ført af Peter Abel.

 

Et stort TILLYKKE til holdet - og også et stort TILLYKKE til region Nordsjælland, der løb med guldet, og region Centrum, der vandt bronze.

 

Samtidig blev der udnævnt 4 x top-dog. DM består af 4 poster, og skytterne på dagen udnævnte hver enkelt posts allerbedste hund - sandelig om ikke Michno-hundene rendte med 50% af disse titler:

 

Top-dog på post 1: DKBRCH NOJCH Michnos Izar og Kristian Olesen (repræsenterende region Nordjylland).

Top-dog på post 4: Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert (repræsenterende region Østylland).

Et stort HURRA og TILLYKKE til jer to - det er utrolig flot klaret blandt landets bedste jagt- og markprøve-retrievere, vi er saftsuseme stolte af jer :o)))

 

Der har i dag være officiel working test i Nordjylland. Mai-Britt Filt og Michnos Kuota Kharma of Co. - alias lille frøken Kahlua - bestod begynderklassen i fin stil. Kristian Olesen og DKBRCH NOJCH Michnos Izar trådte op i vinderklassen, hvor de havde snuderne helt fremme og blev dagens 3. vinder. Hip hip hurra og tillykke til Mai-Britt og Kahlua samt Kristian og Izar.

 

18.05.14 - B-prøve i Kulsø

Michnos Friend Monica Geller - Malou - og Ole Meinert i SUPERFORM.
3 x 20 point ...... så kan det vist ikke gøres bedre! Dagens 1. vinder i Vinderklasse. Et megastort HURRA og TILLYKKE til Ole og Malou (desværre udløste dagens fantastiske dont ikke noget certifikat til Malou, da prøvearrangørerne havde glemt at tø vildtet op, så prøven måtte gennemføres på dummier ..... men det gør jo ikke på nogen måde Malou og Oles indsats dårligere, så vi hejser flaget. Her ses den fantastisk dygtige Malou:

(Og så er der lige kommet lidt flere hvalpebilleder i dag - se hvalpesiden)

14.05.14 - HVALPE

Jubiiiiii - HVALPE efter Michnos Drina Daim og NOJCH Carmal's Kitas Prince (mr. Victor himself) - se mere på hvalpesiden

04.05.14 - Joey til kvalifikationsprøve

Michnos Friend Joey Tribbiani lokkede i dag sin "far" Kristian Olesen med til Kvalifikationsprøve - kombineret udstilling og markprøve. Joey - den smukke - bestod med glans. Et stort TILLYKKE til Kristian og Joey (Luise Rasmussen er mesterfotografen):

03.05.14 - Tripplearrangment i Nordjylland

Der har i dag været afholdt tripplearrangement i DRK, region Nordjylland. Markprøve og skue. Michnos Friend Monica Geller - Malou - var tilmeldt begge prøver. Ole Meinert førte Malou på markprøve i Vinderklasse, mens Oles dejlige datter Mette var supersej og fremviste Malou på skuet. Det gik utrolig flot over hele linjen - på markprøven i Vinderklasse blev Malou dagens 1. vinder, og på skuet fik hun Excellent og blev 4. vinder - disse to flotte præmieringer gjorde, at Michnos Friend Monica Geller hjemtog dagens A-pokal som bedste "dual-hund". Et kæmpestort TILLYKKE til Mette, Ole og Malou.

26. + 27.04.14 - DM i nordisk spor

Så blev det tid til DM i nordisk spor, hvor vi har glædet os til at følge Nina Gamby og Michnos Specialized Tarmac of Co. - Odin. Det gik forrygende flot for Nina og Odin, der sluttede weekenden med en flot flot 7. plads - helt ufattelig fint for så ung en hund, Odin er kun godt 1,5 år ..... DEJLIGT for ham med så rutineret og dygtig en fører som Nina. Vi ønsker et stort TILLYKKE.

13.04.14 - Officiel workingtest

Kristian Olesen og Michnos Friend Joey Tribbiani har været på officiel workingtest i Åben klasse. Det gik helt forrygende godt - Joey bestod prøven med glans .... faktisk så FINT, at han blev dagens 1. vinder - et stort hurra og tillykke til Kristian og Joey.

11.04.14 - Drina scannet ..... der er HVALPE på vej :o)

Vi har i dag været hos dyrlæge Henrik Strange med Drina for at få hende scannet - vi så de FINESTE hvalpe. Se mere om Drinas kommende hvalpe på hvalpesiden.

08.04.14 - Kære Drina ... du skal spise din mad

Pyyyyha, det kniber godt nok med at få Drina Daim til at spise sin mad - GODE TEGN på drægtighed

05.04.14 - Zachos debut i Vinderklasse

Lars og Zacho - Michnos Friend Chandler Bing - debuterede i Vinderklasse på B-prøve i dag. Det gik superflot. Zacho gennemførte prøven og fik tildelt UDM (udmærkelse). Et stort TILLYKKE til Lars og hans kære "dreng".

02.04.14 - Frida på brugsprøve

Smukke Frida - Michnos Friend Rachel Green - har sammen med sin dygtige fører John Byrialsen bestået brugsprøven. Et stort TILLYKKE til John og Frida.

Marts 2014 - Drina parret med NOJCH Carmal's Kitas Prince

ENDELIG er Michnos Drina Daim gået i løbetid. Hun har været 1½ uge i Norge, hvor hun har besøgt den dejlige Victor (NOJCH Carmal's Kitas Prince). De to kærestefolk havde fire vellykkede parringer - helt efter bogen. Nu venter vi med tålmodighed til midten af maj, hvor Drina har termin. Se mere om kuldet på hvalpesiden.

22.03.14 - Malou og Ole til Workingtest i Vinderklasse

Michnos Friend Monica Geller - Malou - og Ole Meinert har været til Working Test i Vinderklasse i Seest - det gik tordnende FLOT, og sandelig om ikke Malou og Ole tog trofæet hjem og blev dagens 1. vinder med 113 point ud af 120 mulige. Et stort TILLYKKE til Malou og Ole.

Marts 2014 - Landsdækkende nordisk sporkonkurrence

Nina Gamby og Michnos Specialized Tarmac of Co. - alias Odin - har været til landsdækkende nordisk sporkonkurrence. Det gik helt fantastisk godt, og Nina og Odin blev dagens nr. 2. Et stort TILLYKKE og HURRA. Det er super flot. Derudover er Nina og Odin blevet udtaget til DM i nordisk spor, som foregår ultimo april - vi krydser alle fingre og tæer for, at de klarer sig flot og ønsker knæk og bræk.

23.03.14 - Mai-Britt og Kahlua på UWT

Mai-Britt Filt har været på UWT i Begynderklasse med Michnos Kuota Karma - Kahlua - FLOT arbejde af de to damer, der kunne krones med et "bestået" med 82 point ud af 100 mulige. HURRA og TILLYKKE til Mai-Britt og Kahlua.

22.02.14 - Drina Daim og Lars i Vinderklasse

Lars har i dag været på C-prøve i vinderklasse med Michnos Drina Daim. Lars og Drina var i godt humør og blev dagens 4. vinder - TILLYKKE til jer to.

18.01.14 - Odin og Nina Gamby til landsdækkende sporkonkurrence

Michnos Specialized Tarmac of Co. - Odin - har været med sin fører Nina Gamby til sin første officielle landsdækkende konkurrence i spor. Nina og Dino fik maks. point og sluttede dagen på en flot 2. plads. HURRA og TILLYKKE til den dygtige spor-ekvipage.

06.10.13 - Soko og Peter Abel på international A-prøve

Peter Abel har haft sin kære dronning, DKBRCH DKJCH Michnos Dronning Kathrine - Soko - på international A-prøve. Det gik helt fabelagtigt, og Soko blev dagens 2. vinder med CK og res. CACIB - et stort TILLYKKE til det sejeste team: Dronningen og Abel.

05.10.13 - Drina, Zacho og Lars fører sig frem

En helt igennem fantastisk dag :o))) Lars har haft Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - til debut i Eliteklasse. Det gik superflot, og Zacho fik en 2. præmie.
Lars havde også Michnos Drina Daim med i Eliteklasse - og hun sprudlede: 1. præmie, HÆDERSPRIS og DAGENS BEDSTE HUND - HURRA og TILLYKKE til Zacho, Drina og Lars.

04.10.13 - Zacho og Lars på praktisk jagtprøve i Norge

Lars og Michnos Friend Chandler Bing, Zacho, har været på prøve i "Praktisk jagt" i Norge - Zacho var i sit es, mestrede de forskellige discipliner og kunne tage hjem med "Bestået praktisk jagtprøve". TILLYKKE til Zacho og Lars.

29.09.13 - Fabelagtig dag for Drina, Zacho og Lars

Lars har været på prøve (i Norge) med Michnos Drina Daim og Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - både lørdag og søndag i denne weekend, og det er gået supergodt begge dage:
Lørdag fik Zacho 1. pr. med HÆDERSPRIS i Åben klasse og Drina fik 2. pr. i Eliteklasse (der blev ikke givet 1. pr. overhovedet i Eliteklassen. En monstersvær, men spændende prøve).
Søndag fik Zacho igen 1. pr. i Åben klasse, og sandelig om ikke Drina Daim fik 1. pr. i Eliteklassen og samtidig blev DAGENS BEDSTE HUND.
Et stort TILLYKKE til Drina, Zacho og Lars.

29.09.13 - Nordjysk Markeringsmesterskab

Kristian Olesen og NOJCH DKBRCH Michnos Izar har været til Nordjysk Markeringsmesterskab - Kristian og Izar deltog i Eliteklassen og blev dagens 2. vinder - et stort TILLYKKE til Izar og Kristian.

25.09.13 - Marie og Ferrero - det fantastiske agility-par

Har i dag fået denne DEJLIGE mail fra Marie Ehrenreich og Michnos Ferrero Rocher:

"I weekenden var vi til vores 3. DM i agility – og endnu engang blev det en plads i top 5 :o)
Jeg tror, at det er første gang i agilityens historie, at den samme Labrador 2 gange har været placeret i top 5.
Jeg er SÅ stolt af Ferrero - han bliver jo ikke yngre eller smidigere, det gør vores konkurrenter derimod, men ikke desto mindre var han endnu engang min stjerne og gav sig 200% for min skyld, hvorved vi med en flot nulrunde i finalen fik den 5. bedste tid og dermed opnåede en 5.plads til DcH's DM i agility 2013."

Vi hejser flaget og råber HURRA og TILLYKKE til Marie og Ferrero - det fantastiske agility-par.

22.09.13 - A-prøve i Vildmosen

Michnos Friend Monica Geller - Malou - og Ole Meinert har i dag været på A-prøve i Vildmosen i Åben klasse. Det var med stor spænding, Ole tog af sted. Ole er ikke selv jæger, så derfor har Malou aldrig haft varmt vildt i munden før. Men ALT gik som efter en snor, og Ole er superstolt af sin Malou, der udførte et upåklageligt arbejde dagen igennem - et stort TILLYKKE til Ole og Malou med den flotte 1. præmie i Åben klasse.

22.09.13 - Zacho og Lars på tur i Norge

Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - og Lars har været på officiel prøve i Moss i Norge i Åben klasse. Det gik rigtig godt - og Zacho fik en FIN 1. pris.

21.09.13 - Drina i Eliteklasse i Norge

Michnos Drina Daim og Lars har været på officiel prøve i Norge i Eliteklassen. Drina fik en fornem 2. pris (... og Lars håber så på en 1. pris ved næste prøve :o)))

21.09.13 - Izar og Kristian på A-prøve i Vinderklasse

NOJCH DKBRCH Michnos Izar og Kristian Olesen har været på A-prøve i Vinderklasse. Izar gjorde et superfint arbejde og kvalificerede sig til finalen. Det blev ikke til en placering i dag - men FLOT prøve af Izar og Kristian.

14.09.13 - Drina og Zacho på offiel workingtest

Lars har været på officiel WT med Michnos Drina Daim i Vinderklasse og Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - i Åben klasse. Drina bestod Vinderklassen i fin stil.
Desværre havde Zacho et lille "uheld" på en post, han blev forskrækket over en herre, der skjulte sig i en busk bag ham - "vov" sagde Zacho, og det må man ikke ....
Det skal Zacho nu ikke høre et ondt ord for - det var ikke hans skyld :o)))

12.09.13 - Nina Gamby og Michnos Specialized Tarmac of Co. - Odin - har bestået Dansk Politihundeforenings lydighedskursus

Nina Gamby og Michnos Specialized Tarmac of Co. - Odin - har bestået Dansk Politihundeforenings lydighedskursus med MEGET FLOTTE 115 ud af 120 mulige point (der kræves 85 point for at bestå prøven).
Prøven består af følgende discipliner:
Lineføring, fri ved fod, apportering, spring, halsgivning, afdækning, sporsøg, skudfasthed og byttedrift.
Vi ønsker et meget stort TILLYKKE til Nina og Odin,og glæder os til at følge dem fremover.

07. + 08.09.13 - Norsk Retrievermesterskab

Lars har deltaget i det Norske Retrievermesterskab i Bergen med Michnos Drina Daim og Michnos Friend Chandler Bing (Zacho):
Zacho gennemførte lørdagens 6. indledende poster, men havde ikke helt point nok til at komme i semifinalen.
Drina havde lidt flere point og kom med i semifinalen om søndagen.
Drina blev en SUPERFLOT nr. 8 til det norske mesterskab - TILLYKKE til Drina og Lars.

25.08.13 - Michnos Mille Marabou dagens bedste hund til jægerforbundets udvidede apporteringsprøve

Michnos Mille Marabou og Jesper Larsen har været til jægerforbundets udvidede apporteringsprøve. De scorede 208 point ud af 216 mulige - og det rakte såmænd til "Bestået" samt DAGENS BEDSTE HUND. Et stort tillykke til Mille og Jesper :o))))

18.08.13 - Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel - 1. vinder/CK på B-prøve

B-prøve i Sydjylland med deltagelse af DKBRCH DKJCH Michnos Dronning Kathrine (Soko) og Peter Abel - TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE til Soko og Peter, der stod øverst på sejrsskamlen i vinderklasse: Dagens 1. vinder m/CK.

04.08.13 - Tre dygtige Michno-hunde på B-prøve i Nordjylland

Michnos Friend Emma Geller-Green og Jens Svendsen fik en fin 3. pr. i begynderklasse
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik en flot 2. pr. i åben klasse
DKBRCH DKJCH Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel blev i vinderklasse 2. vinder m/CK
Vi ønsker TILLYKKE til alle

28.07.13 - Racedyst vest

Racedyst Vest blev i år vundet af LABRADOR - og de 3 hunde, der repræsenterede racen var:
NOJCH DKBRCH Michnos Izar og Kristian Olesen
Nuthatch Blue Sky Pipa og Luise Rasmussen
Lærkeredens Charlie og Poul Erik Hansen
Vi ønsker et stort tillykke til de tre superdygtige ekipager.

21.07.13 - Kristian og Joye har Bestået WT i Åben klasse + dagens 6. vinder

Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen har været til WT i Åben klasse i Midtjylland - flot arbejde af hund og fører, og tillykke med Bestået + dagens 6. vinder.

20.07.13 - Tre Michno-hunde på B-prøve

Michnos Britta fra Bulderby og Kaj Sørensen og

Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen
har været på B-prøve i åben klasse i Midtjylland
1. præmie til begge ekvipager - TILLYKKE med det flotte resultat.
Samtidig var DKBRCH DKJCH Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel i vinderklasse, hvor de fik Udmærkelse - også TILLYKKE til dronningen og Peter.

13.07.13 - Workingtest for hold i Tyskland

Der har været afholdt international WT for hold i Tyskland - 40 hold deltog i konkurrencen og Danmarks Hold 3 fik en flot 13. plads - TILLYKKE til:
NOJCH DKBRCH Michnos Izar og Kristian Olesen
DKBRCH Tanjin Gismo og Morten Rasmussen
Lærkeredens Freja og Ruth Simonsen.

03.06.13 - Messi og Thomas til brugsprøve

Thomas Andersen har i dag været til brugsprøve med Michnos Pinarello Dogma of Co. - alias Messi. Alt gik som på en snor (Thomas var dog ikke HELT tilfreds med afleveringerne) - men dommeren var, for Messi og Thomas bestod i fin stil. TILLYKKE.

01.06.13 - DM for hold

Det nordjyske DM-hold har, med Poul-Erik Hansen som kaptajn, vundet SØLV i dag.
HURRA og et kæmpestort TILLYKKE til:

NOJCH DKBRCH Michnos Izar og Kristian Olesen
Azumi og Fin Mikkelsen
Stenhøjgaards Bonnie og Jan Laursen
MULTICH Jiggers Tarka Lovely Alma og Hans Jørgen Bilstrup

Også et stort tillykke til Sydsjælland, der vandt guld, og Fyn, der vandt bronze.

20.05.13 - Drina og Zacho (og Lars) på workingtest i Norge

Lars har i dag været på working test i Norge med Michnos Drina Daim i Vinderklasse og Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - i Åben klasse. Det gik over al forventning - Zacho blev 2. vinder og Drina blev 5. vinder. TILLYKKE til jer 3 eksildanskere.

09.05.13 - Mai-Britt og Kahlua til brugsprøve

Mai-Britt Filt og Michnos Kuota Kharma of Co. - Kahlua - har været til brugsprøve i dag og bestod i fornemste stil - et stort TILLYKKE til Mai-Britt og den lille frøken Kahlua. I er SUPERGODE.

28.04.13 - Michnos Friend Monica Geller - 1. vinder i Åben klasse

Working test på Læsø - Michnos Friend Monica Geller (Malou) og Ole er stadigvæk i sprudlende humør: Dagens 1. VINDER i Åben klasse - et stort TILLYKKE til den utrolig dygtige ekvipage. Sikke dog et stjernepar :o)))

27.04.13 - Michnos Friend Monica Geller - 1. præmie og dagens bedste hund i Åben klasse

B-prøve på Læsø i dag, hvor Ole Meinert og Michnos Friend Monica Geller - alias Malou - deltog i Åben klasse. Fantastisk samarbejde, en SUPER 1. præmie + DAGENS BEDSTE HUND - 3 x hurra og tillykke til Malou og Ole.

21.04.13 - NOJCH Michnos Izar nu også DANSK BRUGSCHAMPION

Hvilken helt igennem fantastisk søndag - NOJCH Michnos Izar og Kristian Olesen har været på B-prøve på Møllerup Gods. Det gik helt suverænt, og Kristian og Izar blev dagens 1. VINDER m/CERT. Dette var Izars 3. x 1. VINDER m/CERT på B-prøve, og det udløste dermed titlen DANSK BRUGSCHAMPION til Izar. Et kæmpestort TILLYKKE til de to superdygtige "drenge". Tuska (Michnos Sauer Alaska) er pavestolt af sin smukke og dygtige søn - han gør hende SÅ STOR ÆRE :o)))
Ole Meinert og Michnos Friend Monica Geller - Malou - var på samme B-prøve i dag - og også de var i superform og hjemtog en FLOT 1. præmie i Åben klasse - TILLYKKE til Malou og Ole.

06.04.13 - Malou og Ole i Åben klasse på labrador-arrangement

Ole Meinert og Michnos Friend Monica Geller - Malou - har været på lab-forårsarrangement i Åben klasse og fik en fin 2. præmie - TILLYKKE til Malou og Ole.

10.03.13 - Tre Michno-hunde på C-prøve i Midtjylland

I dag har der været afholdt C-prøve i region Midtjylland. Michnos Friend Joey Tribbiani fik 1. præmie i Åben klasse, og Michnos Izar blev dagens 1. VINDER - et stort TILLYKKE til Kristian Olesen og hans to knægte. Michnos Maverick - Bonzo - og Kurt Pedersen debuterede i vinderklassen - med et yderst fornemt resultat, de blev nemlig 4. VINDER - utrolig flot debut for Bonzo og Kurt, et stort TILLYKKE herfra.

04.03.13 - Ole Meinert og Michnos Friend Monica Geller - alias Malou - i vælten

Ole og Malou - har rigtig hygget sig på 3 prøver inden for den sidste måneds tid:
27. januar - Workingtest, Åben klasse, bestået og DAGENS 2. VINDER
23. februar - C-prøve, Åben klasse, 1. præmie og DAGENS BEDSTE HUND
3. marts - C-prøve, Åben klasse, 1. præmie og DAGENS BEDSTE HUND
Et stort TILLYKKE til Ole og Malou - det er virkelig nogle utrolig flotte præstationer.

01.01.13 - GODT NYTÅR

Vi ønsker godt nytår og håber på et lykkebringende 2013 for alle.
Mange tak for gode "hundestunder" i 2012, vi ser frem til gode stunder også i 2013.

20.10.12 - To Michno-hunde øverst på skamlen - A-prøve i Vinderklasse

En helt fantastisk dag :o))))) Der har været afholdt A-prøve (jagt) i Vinderklasse i dag.
To Michno-hunde var i ilden med følgende resultat:
1. vinder med Certifikat - NOJCH Michnos Izar ført af Kristian Olesen (Izars debut på Vinder-A-prøve)
2. vinder med Certifikatkvalitet - DKBRCH Michnos Dronning Kathrine ført af Peter Abel.
Hvad mere kan man ønske sig som opdrætter? Utrolig flot af Kristian, Peter og "poterne". TILLYKKE og HURRA herfra.

14.10.12 - Tre Michno-hunde til uofficiel Workingtest

Kristian Olesen med sine to "knægte" Michnos Izar, der blev 3. vinder i Vinderklasse og Michnos Friend Joey Tribbiani, der blev 5. vinder i Begynderklasse. Ole Meinert og Michnos Friend Monica Geller (Malou) tog sig af Åben klasse med den meget meget fine placering som 1. vinder - et stort TILLYKKE til Ole og Malou samt Kristian og "knægtene".

11.10.12 - Michnos Izar - Norsk Jagtchampion - HURRA HURRA HURRA

Michnos Izar og Kristian Olesen har været på jagtprøve i Norge - og saftsuseme om ikke de gjorde det igen. Fik igen en fantastisk flot 1. pris - og med det resultat, at Izar nu er blevet NORSK JAGTCHAMPION. Et mega stort TILLYKKE til Kristian og NOJCH Michnos Izar.

29.09.12 - Nordjysk Markeringsmesterskab

Nordjysk markeringsmesterskab - en HERLIG dag for Kristian Olesen og "drengene":
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian blev 3. vinder i Begynderklasse
Michnos Izar og Kristian blev 3. vinder i Vinderklasse. I kan bare det der - et stort TILLYKKE til jer alle 3.

23.09.12 - Redningshunden Kelloggs

Kirsten Savnik og Michnos James Cook - Kelloggs - har i weekenden været til mønstring som redningshund. Kelloggs bestod - 9 år gammel - med bravour. Et kæmpe tillykke til Kirsten og Kelloggs.

23.09.12 - 1. vinder i Vinderklasse og 1. præmie i Begynderklasse

C-prøve i Midtjylland - Michnos Izar  og Kristian Olesen blev 1. vinder i Vinderklasse og
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 1. pr. i Begynderklasse. Det var vist en rigtig vinderdag for Kristian og "drengene" - TILLYKKE herfra.

22.09.12 - Fire Michno-hunde på officiel Workingtest

I dag har der været afholdt officiel Working Test i Region Sydjylland. Flere Michno-hunde og deres fabelagtige førere var "spot on".
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen blev 2. vinder i Begynderklasse
Michnos Go Behave Yourself  - Mille - og Klaus Filt blev 5. vinder i Åben klasse
Michnos Kite Bonelli - Tequila - og Mai-Britt Filt blev 4. vinder i Åben klasse
Michnos Izar og Kristian Olesen blev 2. vinder i Vinderklasse.
Sådan skal det gøres - vi er SÅ stolte af jer alle sammen og ønsker et stort TILLYKKE.

01.09.12 - Michnos Izar 1. vinder i Vinderklasse (off. Workingtest)

DRK Region Nordjylland har afholdt officiel Working Test her på årets første septemberdag. Michnos Izar blev 1. vinder i Vinderklasse (91 point ud af 100 mulige), og Michnos Friend Joey Tribbiani bestod Begynderklassen. Begge hunde blev ført at den rutinerede Kristian Olesen. Et stort TILLYKKE til jer alle tre.
D. 25.08.12 blev Izar og Kristian OGSÅ 1. vinder ..... én gang mere, og Izar kan smykke sig med championatstitlen DKWTCH - det vil vi se frem til med glæde (for så skal Kristian give bøffer ...... igen :o))

31.08.12 - HVALPE ... hvilken fantastisk dag

ENDELIG har Drina Daim besluttet sig til at føde sine hvalpe - 6 fine og dejlige "flapører" med en gennemsnitsvægt på 405 g. Fem sorte hvalpe og en enkelt gul.    
 

26.08.12 - Lab-arrangement, fine præstationer :o)

Labradors Racearrangement kører over 2 dage, og i dag var der så officiel Working Test i Begynderklasse og Åben klasse. I Beegynderklasse blev Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen 4. vinder. I åben klasse blev Michnos Maverick og Kurt Pedersen 5. vinder. FLOT arbejde hele dagen igennem af begge ekvipager - TILLYKKE til Joey og Kristian samt Maverick og Kurt.
..... og så var der apportering på tid - og SÅ slår Michnos Go Strike the Gold - Derby - til. Han er og bliver hurtigere end vinden. Derby vil gøre ALT for sin dejlige fører Luise Rasmussen, og når det så samtidig drejer sig om noget, som han elsker - apportering - så er de to næsten umulige at slå - TILLYKKE Luise og Derby (med ENDNU en sejr i apportering på tid).

25.08.12 - Michnos Izar med 99 point ud af 100 mulige

Michnos Izar og Kristian Olesen deltog ved Labradors Racearrangement i den officielle Working Test i Vinderklasse ..... og blev dagens 1. vinder med 99 point (ud af 100 mulige). Sådan skal det bare gøres - et HØJT HURRA og TILLYKKE til Izar og Kristian.

12.08.12 - Dansk Unghundemesterskab - Michnos Friend Chandler Bing 2. UM 2012 (og flere FLOTTE resultater)

Så oprandt dagen for Dansk Unghundemesterskab i Dansk Retriever Klub.
Deltagerne er alle af Retriever-racen. Alle er fyldt 1 år, og ingen er fyldt 2 år.
75 dygtige hunde og førere deltog i prøven, der bestod af 6 veltilrettelagte og jagtrealistiske opgaver. Der var både enkelt- og dobbeltmarkeringer, lange og korte og både på land og i vand. Frit søg indgik selvfølgelig også i dagens mangeartede opgaver.

"Vi og vores" havde 4 deltagere med:
Hillsbrook J. Willow - der desværre kvajede sig så godt og grundigt allerede på post 1, at hun ikke nåede længere.
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen lagde flot ud med HØJE point på de 3 første poster, men måtte desværre udgå på post 4.
Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert gennemførte hele prøven i utrolig flot stil - og sluttede dagen med bestået, sammenlagt 99 point og dermed en 1. præmie.
Michnos Friend Chandler Bing og Lars Nørgaard var i fantastisk form og gennemførte også hele prøven med meget meget flotte point - alt i alt 106 point.
Ud af de i alt 75 hunde gennemførte kun 15 hunde hele prøven.

9 hunde (med hhv. 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 og 108 point) kom med i finalen.

Efter finalen lå pointene endnu tættere. Faktisk så tæt, at 1.UM 2012, 2.UM 2012 og 3.UM 2012 havde nøjagtig lige mange point. De 7 dommere måtte have fat i de store regnemaskiner, og resultatet blev som følger:

1. UM 2012 Lucky Labrador's Gismo Grenade, ejer Carsten Druekær
2. UM 2012 Michnos Friend Chandler Bing, ejer Charlotte og Lars Nørgaard
3. UM 2012 Messi, ejer Anders Hansen
4. UM 2012 Highhut's Alopex, ejer Susanne Andersen.

Vi er simpelthen så stolte af Chandler Bing (Zacho) - vi synes, at han med sine bare 14½ måneder på bagen er en "bette knægt", men han klarede alt med bravour i dag.

Vi ønsker et stort TILLYKKE til de 4 placerede hunde.

Tusind tak til region Østjylland for et meget fornemt arrangement.
Tusind tak for fine sponsorpræmier fra Dummyshoppen og Sam's Field.

 

11.08.12 - B-prøve i Fussingø - højt humør og dejligt vejr

B-prøve i Fussingø (region Østjylland) - højt humør og dejligt vejr.
Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert - 1. pr. i Begynderklasse
Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel - 3. vinder i Vinderklasse.
Et stort TILLYKKE - som vanligt går det super fint med jer :o)

05.08.12 - B-prøve i Nordjylland, 4 Michno-hunde "i ilden"

I dag har der været B-prøve her i Nordjylland - og 4 Michno-hunde har været "i ilden" - IGEN er det gået utrolig flot for alle:

Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Chandler Bing og Lars Nørgaard fik 1. præmie i Åben klasse
Hillsbrook J. Willow og Lars Nørgaard fik 1. præmie i Åben klasse
Michnos Izar og Kristian Olesen blev 4. vinder m/CK i Vinderklasse.

En HERLIG søndag - TILLYKKE til de dygtige hunde og deres dygtige førere.

04.08.12 - B-prøve på Fyn, 4 Michno-hunde "i ilden"

4 Michno-hunde har i dag været på B-prøve på Fyn (ved Bogense) - og alle klarede sig utrolig flot:

Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Chandler Bing og Lars Nørgaard fik 1. præmie i Begynderklasse
Hillsbrook J. Willow og Lars Nørgaard fik 2. præmie i Åben klasse
DKBRCH Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel blev 2. vinder m/CK i Vinderklasse.

HURRA for en DEJLIG lørdag - og et stort TILLYKKE til jer alle.

01.08.12 - Unghundemesterskabstræning - med FLOTTE resultater

I forbindelse med det forestående Dansk Unghundemesterskab har vores kære venner fra region Østjylland sammen med vores træner Fin Mikkelsen og vores "trænerføl" Jan Jørgensen lavet en lille dyst for os med 6 poster. Det gik RIGTIG godt, og aftenen sluttede med, at følgende 5 hunde klarede sig bedst og blev placeret:

Nr. 1 - Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert
Nr. 2 - Munkhaven Almo Thyra og Hans Jørgen Bilstrup
Nr. 3 - Michnos Friend Chandler Bing og Lars Nørgaard
Nr. 4 - Rollo og Per Blendal
Nr. 5 - Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen

Tillykke til alle - og TUSIND TAK til vores trænere samt de gæve østjydere for en herlig aften (der sluttede på behørig vis med grillstegte pølser og øl og vand).

21. + 22.07.12 - C- og B-prøve i Vigsø, FANTASTISKE resultater

En fabelagtig weekend i Vigsø (ved Hanstholm) - C-prøve om lørdagen og B-prøve om søndagen, begge dage med deltagelse af flere Michno-hunde:

C-prøve, lørdag:
Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Chandler Bing og Lars (Nørgaard) fik 1. præmie i Begynderklasse
Hillsbrook J. Willow og Charlotte (Nørgaard) fik 1. præmie i Begynderklasse.

Og som en lille kuriositet var der sidst på dagen lørdag arrangeret apportering på tid - og også her var Michno-hundene helt i front og besatte både 1. og 2. pladsen:

Dagens hurtigste apportering:
Nr. 1 - Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert
Nr. 2 - Michnos Go Strike the Gold og Luise Rasmussen (sidste års vinder, som i år måtte se sig slået med 0,3 sekund).

B-prøve, søndag:
Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 2. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Chandler Bing og Lars (Nørgaard) fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Haris og Kim Havkrog fik 1. præmie i Åben klasse
Michnos Britta fra Bulderby og Kaj Sørensen fik 1. præmie i Åben klasse.

Efter en weekend med så utrolig fine resultater, dygtige hunde og dygtige førere, er det svært - ja næsten umuligt - at få armene ned - vi ønsker et stort TILLYKKE til alle.

08.07.12 - Kristian Olesen på off. Workingtest med sine to Michno-hunde

Kristian Olesen har været på officiel Working test med sine to Michno-hunde - og det gik utrolig godt med begge hundene. Michnos Friend Joey Tribbiani havde din debut på officiel prøve, og han scorede 99 point ud af 100 mulige og blev en flot 2. vinder i begynderklasse. Michnos Izar var i ilden i vinderklasse, som han bestod i fin stil. TILLYKKE til Joey, Izar og Kristian.
.... og så lige et stort TILLYKKE til Kennel Dimhøjden i Sverige, hvor Izar er blevet far til 7 bedårende hvalpe ....

09.06.12 - SØLV til hold-DM

Sammen med tre andre seje, nordjyske hunde vandt Michnos Izar sølv til hold-DM 2012.
Et stort tillykke til:
Michnos Izar - ejet og ført af Kristian Olesen
Two Seas Buffy - ejet og ført af Per Værens
Partridge Daisy - ejet og ført af Fin Mikkelsen
Jiggers Tarka Lovely Alma - ejet og ført af Hans-Jørgen Bilstrup.
Poul-Erik Hansen som holdkaptajn og Peter Bentzen som assistent guidede hundene og førerne igennem dagens strabadser.

(,,,,, og så venter vi stadigvæk på, at Drina går i løbetid .....)

20.05.12 - Willow og Lars på B-prøve

Endnu en B-prøve i dag for Lars og Hillsbrook J. Willow - og endnu en 1. præmie i Begynderklasse - TILLYKKE.

19.05.12 - B-prøve i Kulsø - Drina 3. vinder m/CK og Certifikat

I dag har der været B-prøve i Kulsø med deltagelse af godt 90 hunde - og det gik utrolig godt for dem, vi kender:
Hillsbrook J. Willow og Lars fik 1. præmie i Begynderklasse.
Michnos Maverick og Kurt Pedersen fik 1. præmie i Åben klasse.
Michnos Drina Daim og Lars blev 3. vinder m/CK og CERTIFIKAT i Vinderklasse.
3 x HURRA og TILLYKKE til alle - ganske enkelt en fabelagtig dag.
..... og så venter vi bare på, at Drina går i løbetid .... NU skal det altså snart være (og det er vist også op over).

14.05.12 - C-prøve i Astrup

En dejlig forårsdag med C-prøve i Astrup - og hold da op, hvor har "vores" hunde og deres førere været utrolig dygtige:
Michnos Friend Monica Geller og Ole Meinert fil 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Friend Joey Tribbiani og Kristian Olesen fik 1. præmie i Begynderklasse
Michnos Topi Toblerone og Inge Kristensen fik 1. præmie i Åben klasse
Michnos Britta fra Bulderby og Kaj Sørensen fik 1. præmie i Åben klasse
Vi er imponerede over, så godt I gør det - et stort TILLYKKE til jer alle.

25.03.12 - B-prøve på Clausholm - Drina 3. vinder m/CK og Certifikat

I dag har der været B-prøve (officiel markprøve på koldt vildt) på Clausholm. En helt tosset god og særlig dag:
Michnos Friend Emma Geller-Green og Jens Svendsen bestod Brugsprøven.
Hillsbrook J. Willow og Lars fik 1. præmie i Begynderklasse.
Michnos Drina Daim og Lars blev 3. vinder m/CK og CERTIFIKAT i Vinderklasse.
Jubiiiiiiiiiiiii - så kan man ikke være mere glad - HURRA og TILLYKKE.

11.03.12 - Malou DAGENS BEDSTE HUND i Begynderklasse

De har gjort det IGEN - Michnos Friend Monica Geller - Malou - og Ole Meinert har været på deres første C-prøve i Begynderklasse - og de var begge to helt på toppen. Scorede en flot 1. præmie og blev tilmed DAGENS BEDSTE HUND - ud af 30 deltagere. Et stort TILLYKKE til Ole Meinert og hans smukke Malou.

04.03.12 - Kæmpe succes for Malou og Oles debut i markprøvesystemet

Michnos Friend Monica Geller - Malou - der sammen med Ole Meinert bestod brugsprøven i sidste weekend, har i dag haft debut i markeprøvesystemet - og hvilken debut! Malou og Ole var på Working Test (5 poster over en hel dag) og nærmest svævede igennem hele prøven i formidabel stil: 92 point ud af 100 mulige, hvilket udløste den fine titel som dagens 1. Vinder - HURRA HURRA HURRA og et stort TILLYKKE til Ole og Michnos Monica Geller.

25.02.12 - Årets første C-prøve i Nordjylland

I dag er dagen for årets først C-prøve her i Nordjylland, og flere Michno-hunde har deltaget:
Michnos Friend Monica Geller - Malou - og Ole Meinert bestod Brugsprøven.
Michnos Friend Joey Tribbiani - Joye - og Kristian Olesen bestod Brugsprøven.
Michnos Friend Chandler Bing - Zacho - og Lars Nørgaard bestod Brugsprøven.
Luise Rasmussen har taget et flot billede af de tre "Drina Daim-børn", der bestod brugsprøven - de ses her (fra venstre Ole og Malou, Kristian og Joey, Lars og Zacho).
Hillsbrook J. Willow og Lars Nørgaard fik 1. præmie i Begynderklasse.
Michnos Topi Toblerone - Thor - og Inge Kristensen fik 1. præmie i Åben klasse.
Michnos Izar og Kristian Olesen blev 5. vinder i Vinderklasse.
Et STORT TILLYKKE til alle - en super god start på prøveåret 2012.

01.01.12 - GODT NYTÅR

Vi ønsker Godt Nytår til alle - og håber på mange dejlige "hundetimer" i 2012.

10. + 11.12.11 - Eliteprøve

Weekenden for årets eliteprøve (med deltagelse af alle retrievere, der i årets løb har opnået at blive 1. vinder m/CK på en af årets A- eller B-prøver).
Deltagerfeltet bestod i år af 30 hunde - og her iblandt DKBRCH Michnos Dronning Kathrine - Soko - og Peter Abel. 21 hunde klarede ikke lørdagens strabadser og måtte udgå, mens 9 fortsatte konkurrencen om søndagen.
Peter og Soko klarede sig fantastisk godt hele weekenden igennem og kom IGEN på podiet - Soko blev 3. elitevinder m/CK, og så er det vist tid til igen at hejse flaget for denne super dygtige ekvipage, der har rundet et ufattelig flot år af på allerbedste måde. TILLYKKE til Peter Abel og Soko.

14.11.11 - Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel, et fantastisk team

Soko - Michnos Dronning Kathrine - og Peter Abel har i dag været på A-prøve i vinderklasse - og i deres vanligt flotte stil tog de IGEN en af dagens placeringer, nemlig som 3. vinder m/CK. TILLYKKE til Soko og Peter ..... som er utroligt stabile sammen - HERLIGT.

13.11.11 - Michnos Dronning Kathrine - DANSK BRUGSCHAMPION

En af årets allerbedste dage :o)) - Peter Abel har været på A-prøve i vinderklasse med sin Soko - Michnos Dronning Kathrine - og det gik umanerlig FLOT. Der var ingen vaklen i geledderne overhovedet, og Soko og Peter blev dagens 1. vinder m/CK - dette certifikat udløste et championat til Soko, så hun nu er DANSK BRUGSCHAMPION.

Et kæmpestort og rungende HURRA og TILLYKKE til DKBRCH Michnos Dronning Kathrine og Peter Abel - I er fantastiske.

06.11.11 - A-prøve: Michnos Dronning Kathrine 1. vinder m/CK - Michnos Drina Daim 2. vinder :o)

Peter Abel og Michnos Dronning Kathrine (alias Soko) samt Lars og Michnos Drina Daim har været på A-prøve i vinderklasse i dag, .... og hvilken herlig dag, det gik SUPERGODT for både Soko/Peter og Drina/Lars - ja faktisk så godt, at de indtog de to fineste pladser på podiet: Soko og Peter blev dagens 1. vinder m/CK og Drina og Lars blev 2. vinder. Vi råber højt HURRA og TILLYKKE.

24. + 25.09.11 - DcH DM i agility

Denne weekend har DCH afholdt DM 2011 i agility og Marie Ehrenreich og Michnos Ferrero Rocher var deltagere - FANTASTISKE deltagere kan man vist godt tillade sig at sige. Det blændende gode par var LYNHURTIGE og MEGA DYGTIGE - så dygtige, at de vandt bronze - ufatteligt, at sådan en stor og tung hund (i agility-verdenen er en Labrador "stor og tung") kan udkonkurrere et hav af Border Collier - SUPERFLOT FØRT af Marie og SUPERHURTIGT LØBET og SPRUNGET af Ferrero.
 
På youtube kan et af Marie og Ferreros gennemløb ses:
http://www.youtube.com/watch?v=ho2gLJOrRkw
 
Og her er et par link til billeder af den dejlige Labrador og et af den stolte "Marie-mor":
https://picasaweb.google.com/lh/photo/6SBplRpW61HSwXQ8-8v1qA?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/LZJ5DmckkNduW86GcZA4gQ?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/9ueyWu9ryFMC8S74HpIsyA?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/s9aQzhEd7osrurOvcYEssA?feat=directlink

 
 Vi ønsker HJERTELIG TILLYKKE til Marie og Ferrero - I er bare de bedste sammen.    

11.09.11 - Mai-Britt og Tequila på off. Workingtest

Michnos Kite Bonelli - Tequila-tøsen - og Mai-Britt Filt har været på officiel working test i åben klasse i Midtjylland. De to supersmarte piger gennemgik prøven med bravur og kom på podiet som dagens 5. vinder. Fantastisk flot eftersom kun 5 hunde ud af dagens 20 deltagere bestod prøven. Et kæmpe stort TILLYKKE til Mai-Britt og Tequila.

10.09.11 - Peter Abel og Michnos Dronning Kathrine - 2. Vinder m/CK på B-prøve

Peter Abel og Michnos Dronning Kathrine - Soko - har været på B-prøve i Vinderklasse. Som vanligt gik Soko og Peter en flot flot prøve - og de blev 2. Vinder/CK. Et rigtig stort TILLYKKE til Peter og Soko ...... som har 80.000 vinderplaceringer og CK'er.
Tør næsten ikke - af skræk for, at det skal blive en selvopfyldende profeti - skrive det, men det er UFATTELIGT så mange gange, Peter og Soko er blevet nr. 2. De EVIGE 2'ere. Nr. 2 til Unghundemesterskabet, da Soko bare var en lille tøs, Nr. 2 til Retrievermesterskabet i år ..... og derudover, som skrevet, MANGE MANGE vinderplaceringer og CK'er.
Krydser fingre og tæer for, at Peter snart (igen, for han har trods alt være der før) får en 1. vinder med CK - det har han i den grad fortjent :o))))))))

04.09.11 - DM for redningshunde

Beredskabet i Aalborg var i år værter for afholdelsen af DM for redningshunde. Lørdag var alle tilmeldte i ilden, og søndag alene de 10 hunde, der kvalificerede sig til finalen. "Vores" Michnos James Cook - Kelloggs - med fører Kirsten Savnik var med i finalen, og vi var ude at følge slagets gang. Utrolig spændende var det - og Kirsten og Kelloggs klarede sig FLOT - de blev nr. 3 i færdighed og nr. 6 samlet ...... Kirsten (og måske heller ikke Kelloggs) var vist ikke helt tilfredse, eftersom de sidste år vandt "hele skidtet" - MEN det var virkelig flot arbejde, og vi ønsker TILLYKKE med de 2 fine placeringer.

06.08.11 - B-prøve med deltagelse af en masse dygtige Michno-hunde

En herlig B-prøve i Nordjylland med herlige resultater:
Hillsbrook J. Willow og Lars var til brugsprøve. Willow bestod med maks. point og samtidig blev hun Dagens bedste hund.
Lars havde i dag allernådigst lånt Michnos Kite Bonelli - Tequila-tøsen - og havde hende med i Begynderklasse. De klarede det rigtig flot sammen og fik en superfin 1. præmie.
Michnos Kite Ibis - Nova - havde lokket sin fører Peder Riemenschneider helt til Nordjylland - og det gav pote - de fik en flot 1. præmie i Åben klasse.
Michnos Swarovski El - Simba - og Peter Olesen var også i Åben klasse, og de fik en fin 2. præmie.
Michnos Izar og Kristian Olesen gjorde en SUPERFLOT figur i vinderklassen. De klarede alle poster og kom med i finalen, men det blev desværre ikke til en placering i dag.
HIP HURRA for alle de dygtige hunde og hundeførere.

30.07.11 - Michnos Kite Ibis og Michnos Izar i vælten

Helt nede på Fyns land har der været B-prøve i dag.
Michnos Kite Ibis - Nova - og Peder Riemenschneider førte sig frem i Åben klasse og fik en fin 2. præmie.
Michnos Izar og Kristian Olesen er vist inde i en stime, kom nemlig også i dag på podiet - 4. vinder med CK.
Vi ønsker et stort tillykke til Kristian og Peder

24.07.11 - Tre Michno-hunde på B-prøve

I dag har der været B-prøve i Midtjylland, og 3 Michno-hunde var deltagere:
Michnos Izar og Kristian Olesen røg helt til tops og blev 1. vinder med CERTIFIKAT - SÅDAN Kristian og Izar - FANTASTISK.
Michnos Dronning Kathrine - Soko - og Peter Abel var også med helt fremme, de blev nemlig vinderklassens 4. vinder - super FLOT.
Michnos Swarovski El - Simba - og Peter Olesen brillerede i Åben klasse med en 1. præmie.
Et stort TILLYKKE til alle ..... vi er MEGET imponerede over jer.

24.07.11 - Drinas hvalpe er flyttet hjemmefra

Alle vores (Drina Daims) dejlige hvalpe er fyldt 8 uger, og de er alle sammen flyttet hjemmefra. Det er altid hårdt, når hvalpene flytter - men utrolig glædeligt, at de alle sammen flytter ud til nogle fantastiske mennesker, som er "rigtige hundefolk", der efter alle kunstens regler vil passe og pleje, træne og lege.

23.07.11 - Skarvkonge 2011

Skarvkonge 2011 - så har man hørt det med. Luise Rasmussen og Michnos Go Strike the Gold - Derby - har i dag deltaget i konkurrencen om at blive Skarvkonge 2011. Hvem apporterer på hurtigste tid en skarv? Som skudt ud af en kanon gennembrød Derby lydmuren og hentede skarven i en tid, der var umulig for andre at slå. TILLYKKE til Luise og Derby - hurtigere end vinden.

05.07.11 - Michnos Blaser Luksus vinder af Aaby Sogns Jagtforenings vandrepokal for Åben klasse2011